7841
6843
2240
12571
12601
12517

Zoeken

Meer opties selecteren? Hou CTRL ingedrukt.

Bijzondere vakantiereizen

Zakelijk op reis

Reisverzekering

Inspiratie voor groepen

Maratona dles Do ...

€ 799,-p.p.
Maratona dles Dolomites 2015
Deze fietstocht door de Italiaanse Dolomieten is zo populair ...
Bekijk reis


Deze fietstocht door de Italiaanse Dolomieten is zo populair dat de startbewijzen binnen no-time zijn vergeven. De route van de Maratona voert over zeven Dolomietenpassen.

De Maratona dles Dolomites is een belevenis. VvAA QualityTime organiseert deze fietsreis dit jaar voor de achtste keer, omdat de belangstelling onder VvAA leden enorm groot is. Veel deelnemers willen deze tocht voor de tweede of derde maal fietsen en daarnaast hebben veel nieuwe belangstellenden zich bij ons gemeld.

Route

De lengte van de Maratona is 138 km. U overbrugt in totaal 4190 hoogtemeters. Er is ook een kortere versie (Percorso Medio). U slaat dan de steile Passo Giau over. De Percorso Medio is 106 km en telt 3090 hoogtemeters.

Bekijk hier de routes

 

Nieuw - starten in een eerder startvak

De eerste 10 personen die zich inschrijven voor voorbereidende trainingsweekenden ontvangen een startbewijs voor een eerder startvak!

Het gaat hierbij om een startplek in het tweede startvak (direct achter de elite).

U kunt kiezen uit 2 trainingsweekenden via onze partner En Route:

Voor meer informatie, zie 'Boekingsinformatie'.

 

Bekijk binnenkort ook onze andere fietsarrangementen, waaronder de Marmotte!

Tip uw collega's:

Cuba - Het ritme ...

Vanaf € 1.675,-p.p.
Cuba - Het ritme van Cuba
Een exotische mix van koloniale steden, zwoele muziek, ...
Bekijk reis

Een exotische mix van koloniale steden, zwoele muziek, sigaren, oldtimers en witte stranden. Ontdek dit fascinerende land in melancholisch Havana, in de verstilde typisch Cubaanse dorpen in het onbedorven binnenland en sluit af op een tropisch droomstrand. Tijdens deze tweeweekse autorondreis beleeft u het allemaal.

 

Tip uw collega's:

Dit is QualityTime

Werk en leven in balans. Juist als zorg voor anderen uw beroep is, is dat belangrijk. VvAA QualityTime organiseert voor u studie- en nascholingsreizen, congresreizen en bijzondere vakantiereizen.

Tip uw collega's: